Princess and prince

22 Jan 2012

assalamualaikum.masih ingat lagi , seorang budak biasa ..kesian aku tengok ..setiap  hari dia rehat..kesian..kongsi  dengan adik dia , dia org susah ...kesian...aku cerita dekat mak aku yang pasal dia aa...mak aku cakap "bagi la 50 cent atau seringgit because aku bawak duit lima ringgit "okay mak!
First school , aku akan tolong dia ....don't worry be happy assalamualaikum:')

20 Jan 2012

Malam ni , aku telah membuka   (blog ).. Aku menulis sebanyak2 tentang perasaan aku...!!
sambil makan buah  hem...bosan malam2 ni.. Tak boleh tidur.Okayla nak mimpi dah baiii 
                                       I VERY LOVE YOU SO MUCH!!
Saye suka bunga, saya suka bunga , saya suka bunga,saya suka bunga ,saya suka bunga,saya suka bunga,saya suka bunga,
             
                                         Sambil menikmati hidangan di kampung , aku mengambil camera dan terus menangkap gambar,,..hobi aku tu je la..menangkap gambar ..kalau bosan..mase tu memang hujan cuaca kat perak.hikhik..okayla...baiii:)
Hari ni rase sakit je kaki ni..kenape ae?? hem...sakit laa....okayla nak p letak minyak kbaiii

19 Jan 2012

hi..sekarang aku dah besaaaa..hihi..dah darjah 6 pon. nanti aku dah nak upsr adoooo!! takut laa..humm...
hope dapat 5A huhu doakan k..tahun ni aku kelas 6 jujur , dan duduk sebelah nina..and najwana..see aku and najwana the lover,,haha saayyaang dia kawan baik aku...humm...okayla tata...